همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

وزیر کشور:‌ ایران اسلامی ضربه محکمی بر گروهک‌های تروریستی وارد خواهد کرد

وزیر کشور:‌ ایران اسلامی ضربه محکمی بر گروهک‌های تروریستی وارد خواهد کرد احمد وحیدی با اشاره به اینکه در چهار دهه گذشته، مردم همیشه با قدرت در میدان بوده‌اند گفت: ایران اسلامی با اتکا به مردم، ضربه محکمی بر مزدوران گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب وارد خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور و رئیس شورای امنیت کشور در آئین گرامیداشت روز آتش‌نشان گفت: ایران اسلامی با اتکا به مردم و با نشاط و امید روزافزون به آینده، همه نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کند و همچون همیشه ضربه محکمی بر دهان مزدوران گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب وارد خواهد ساخت.

 

وی افزود: در چهار دهه گذشته، مردم همیشه با قدرت در میدان بوده‌اند و صحنه‌های باشکوهی از حضور همه‌جانبه مردم، جوانان و خانواده‌ها را در این مرز و بوم شاهد بوده‌ایم که نشان از امید به آینده‌ای بسیار پرافتخار، پر عزت و پرعظمت است.

 

وزیر کشور همچنین از بانوان آتش‌نشان تقدیر کرد و ادامه داد: زنان و دختران پر افتخار و عفیف ما، ضمن ارتباط با خدا، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)، در همه عرصه‌های اجتماعی حضور فعالی دارند. همه عالم باید نسبت به این مسئله آگاه شوند که بانوان ایرانی در عرصه آتش‌نشانی و در سایر عرصه‌ها حضور دارند و افتخار آفرینند.

 

وزیر کشور روحیه آتش‌نشانان عزیز کشور را شجاعت، رشادت، فداکاری و ایثارگری برشمرد و اظهار کرد: در طول یک سال گذشته در بلایای مختلف از نزدیک در جریان فداکاری‌های همکاران آتش‌نشانی بودم. اگر بخواهیم از قهرمانان اسم ببریم یکی از نزدیک‌ترین حوزه‌های قهرمانی، آتش‌نشانان عزیز کشور هستند و آنهایی که جانشان را برای رفاه، آسایش و سلامت مردم خود به خطر می‌اندازند.

 

وی آتش‌نشانان را قهرمانان بی‌ادعا توصیف کرد و گفت: در تبیین فعالیت آتش‌نشانان باید توجه داشت که در چه شرایط سخت، با چه فشار و مشکلاتی، کار می‌کنند و در عین حال با تسلط بر روح و روان خود، دیگران را آرامش می‌بخشند و با نگاهی ژرف‌اندیش به حل مسئله‌ای که می‌تواند با جان انسان‌ها سر و کار داشته باشد، می‌پردازند.

 

وزیر کشور با اشاره به اینکه آتش‌نشانان دارای شخصیت بارز و ممتاز مردمی هستند؛ افزود: همه بدانند که قهرمانان کسانی هستند که به هنگام نیاز مردم، سر از پا نشناخته و در خدمت مردم باشند، نه کسانی که به جای اینکه در خدمت مردم باشند، طلبکار هستند و به دنبال منافع خود باشند. قهرمانان کسانی هستند که با رویکرد عملی و ارائه جان که مهمترین سرمایه است در خدمت باشند و برای همین باید به وجود آتش‌نشانان پر افتخار کشور ببالیم و از آنها تکریم کنیم.

 

وی با اشاره به حوادثی چون سیل تابستان امسال در منطقه امامزاده داوود تهران، یادآور شد: در این حادثه آتش‌نشانان تهران با تمام توان و ظرفیت وارد عمل شدند و امروز آتش‌نشانان تهران آنچنان قوی هستند که علاوه بر شهر تهران، آمادگی اجرای ماموریت در سایر نقاط کشور را هم دارند.

 

وزیر کشور ادامه داد: در حال حاضر در ۱۱۰ شهر کشور و در هزار و ۸۵ ایستگاه با بیش از ۲۳ هزار نفر آماده فعالیت و خدمت هستند و سالانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار عملیات دارند که نشان از تلاش شبانه‌روزی و جهادی این عزیزان است.

وحیدی با اشاره به رشادت‌های آتش‌نشانان کشور، گفت: آن موقع که مردم خواب هستند، چشم عزیزان برای حفاظت از مردم در برابر حوادث مختلف بیدار است و آماده کمک و امدادرسانی هستند.

 

وزیر کشور با اشاره به مطالبه آتش‌نشانان که توسط مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مطرح شد، اظهار کرد: افزایش حقوق و مزایای رفاهی فعالان آتش نشانی هم به صورت جدی دنبال می‌شود و موضوع عنوان پرافتخار شهادت برای فعالان این عرصه در دستور کار است.

 

تهیه ۱۰۰ دستگاه خودروهای آتش نشانی با نرده‌بان بلند، از دیگر محورهای مورد اشاره وزیر کشور بود که گفت: روند تقویت تجهیزات و لجستیک آتش‌نشانان با جدیت تمام انجام می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار